Ce înseamnă pictograma iCloud pe pictogramele aplicației și cum o pot elimina?

Ați observat pictograma în formă de nor de lângă numele aplicațiilor de sub pictogramele lor de pe ecranul de pornire? Dacă nu știți pentru ce este, ce înseamnă și cum să îl eliminați, citiți mai departe.

uxPcruGCFKk

Ce înseamnă pictograma iCloud?

Dacă o pictogramă cloud apare sub pictograma aplicației, înseamnă că a fost descărcată de pe dispozitiv și acum este stocată în iCloud (sau mai bine zis în App Store). Puteți să-l descărcați din nou pe dispozitiv în orice moment.

Pictograma apare de la sine dacă ați activat o caracteristică care descarcă automat aplicațiile neutilizate când dispozitivul dvs. nu mai are memorie. Când funcția este activă și memoria liberă este la limita sa, funcția va încărca automat aplicații pe care nu le-ați folosit de mult timp.

Cum elimin pictograma?

Atingeți pictograma aplicației care are o pictogramă sub ea iCloud.

Mai jos puteți vedea această pictogramă în aplicația Video:

uxPcruGCFKk

Când atingeți pictograma aplicației pentru ao deschide, aceasta va fi încărcată din nou de la App Store. Veți vedea un mesaj „Încărcare” sub pictograma aplicației și un indicator de încărcare va apărea pe ea.

WChmnJppTuE

Când aplicația este descărcată și instalată pe dispozitiv, pictograma cloud va dispărea.

KHCjJiIVX1o

Dacă ceva nu funcționează, cel mai probabil aveți probleme cu Internetul sau dispozitivul nu are suficientă memorie.

Ce pot face pentru a preveni încărcarea aplicațiilor?

Dacă pictograma apare frecvent lângă aplicații care nu trebuie descărcate, puteți dezactiva caracteristica.

  1. Deschideți Setări aplicații și accesați iTunes și App Store.
  2. Găsiți elementul „Descărcați neutilizat” și faceți clic pe comutator, astfel încât să devină gri.

După ce dezactivați funcția, aplicațiile nu vor fi încărcate singure, dar le puteți descărca manual.

Când aplicația este încărcată, aceasta este eliminată de pe dispozitiv, dar setările și datele sale sunt păstrate. Acest lucru ajută la eliberarea memoriei pe dispozitivul dvs. fără a pierde date. Trebuie remarcat faptul că de cele mai multe ori nu aplicația în sine ocupă multă memorie, ci datele stocate în ea.

Rate article
Site despre smartphone-uri, instrucțiuni, sfaturi, evaluări.
Add a comment