Cum să deconectați un computer vechi sau defect de la un cont Apple ID utilizând aplicația iTunes

Când achiziționați conținut digital din iTunes Store, App Store sau din magazinul iBooks, accesul la acesta este disponibil numai de pe un computer care a fost autorizat să vă utilizeze contul iTunes.

itunes-logo-1

Dacă doriți, puteți autoriza orice număr de computere. Dar înseamnă și că oricine are acces la un computer autorizat câștigă acces la conținutul digital pe care l-ați achiziționat. Prin urmare, este recomandat să eliminați întotdeauna ID-ul de autorizare a contului Apple de pe un computer pe care nu îl mai folosiți sau când vindeți dispozitivul unei alte persoane. Când eliminați autorizația de pe un computer, datele stocate pe acesta nu se pierd. Accesul la conținut protejat este pur și simplu încheiat.

Pentru a elimina autorizarea contului de pe un computer utilizând iTunes, urmați acești pași.

În primul rând, trebuie să aflați numărul de computere asociate cu ID-ul contului dvs. Apple

Pasul 1: Lansați iTunes pe computer.

Pasul 2: Conectați-vă la ID-ul contului dvs. Apple dacă nu ați făcut deja acest lucru.

Pasul 3: În partea de sus a ecranului, selectați meniul Cont-> Vizualizare.

Pasul 4: introduceți parola pentru ID-ul contului dvs. Apple, dacă este necesar.

Pasul 5: Informațiile contului dvs. vor apărea. Lângă linia de autorizare a computerului, veți vedea numărul de computere autorizate cu acces la conținutul achiziționat.

Eliminarea unui cont de pe un computer

Pasul 1: Lansați iTunes pe computerul pe care doriți să blocați contul.

Pasul 2: În partea de sus a ecranului, selectați meniul Cont-> Autorizare-> Deautorizați acest computer. cum se dezautorizează un computer iTunes

Pasul 3: Introduceți parola pentru ID-ul contului dvs. Apple, dacă este necesar.

Pasul 4: După, selectați Dezactivare.

Eliminarea unui cont de pe toate computerele autorizate

Amintiți-vă că puteți dezautoriza toate computerele doar o dată pe an. Această opțiune este utilă dacă ați uitat să vă ștergeți contul de pe un computer deja vândut.

Pasul 1: Lansați iTunes pe computer.

Pasul 2: conectați-vă la ID-ul contului dvs. Apple.

Pasul 3: În partea de sus a ecranului, selectați meniul Cont-> Vizualizare.

Pasul 4: introduceți parola pentru ID-ul contului dvs. Apple, dacă este necesar.

Pasul 5: Informațiile contului dvs. vor apărea. În secțiunea de informații a ID-ului contului Apple, selectați butonul „Anulați autorizarea tuturor”. Acest buton apare numai dacă ați autorizat cel puțin două computere. Cum să deconectați un computer vechi sau defect de la un cont Apple ID utilizând aplicația iTunes

Pasul 6: acum toate computerele autorizate vor pierde accesul la contul dvs. și vor fi deci autorizate.

După eliminarea autorizației de pe un computer, datele stocate pe acesta nu se pierd. Doar că accesul la conținut protejat este terminat de pe acest computer. Dacă trebuie să vă autorizați din nou computerul, pur și simplu porniți iTunes și accesați meniul Cont-> Autorizare-> și selectați Autorizați acest computer.

Rate article
Site despre smartphone-uri, instrucțiuni, sfaturi, evaluări.
Add a comment