Cum să dezactivați temporar Apple ID

Într-o zi, poate fi necesar să vă dezactivați temporar ID-ul contului Apple. Acest lucru se poate face pe site-ul de date și confidențialitate Apple. Mai jos vom explica cum se face acest lucru.

suspenda-contul-tău-măr-745 × 391

Cum să dezactivați ID-ul Apple

La începutul anului 2018 Apple a adăugat posibilitatea de a solicita datele dvs. personale stocate de companie. În plus, a apărut o funcție care vă permite să ștergeți complet ID-ul dvs. Apple. Dezactivarea temporară a contului se face în același mod.

1) Conectați-vă la ID-ul contului dvs. Apple pe acest site.

dezactivați-contul-745 × 208

2) Pe cardul Dezactivare cont, faceți clic pe Start.

Pagina care se deschide va descrie ce se întâmplă după dezactivarea ID-ului Apple. Nu veți avea acces la iTunes, iBooks și App Store achizițiile sau datele din iCloud, inclusiv fotografii, videoclipuri și documente. În plus, nu veți putea utiliza serviciile Apple Pay, iMessage, FaceTime și Find iPhone.

Dezactivarea contului nu va anula comenzile în Apple Magazin și reparații. Cu toate acestea, toate programările programate cu angajații Apple Magazin vor fi anulate și toate cazurile deschise în Apple Care vor fi închise definitiv și indisponibile după ștergerea contului.

Dacă participați la programul de upgrade iPhone, trebuie să continuați să efectuați plăți pentru dispozitivul dvs.

Apple vă recomandă, de asemenea, să păstrați o copie locală sau de rezervă a datelor dvs., să vă deconectați de pe cont pe site-uri web și aplicații și să anulați abonamentele active.

2

3) Înainte de a trimite o solicitare de dezactivare a contului dvs., trebuie să selectați un motiv pentru dezactivare.

4) Apoi faceți clic pe Continuare.

Dacă totul este în ordine, contul va fi dezactivat. În caz contrar, veți vedea un mesaj pe care trebuie să îl contactați Apple pentru a finaliza procesul. Acest lucru se aplică conturilor de acces pentru familie.

Când doriți să vă activați contul, accesați același site și introduceți ID-ul dvs. Apple. Apoi urmați instrucțiunile de pe ecran.

Apple a făcut mai ușoară dezactivarea conturilor, dar înainte de a o dezactiva, vă sfătuim să vă gândiți de două ori.

Rate article
Site despre smartphone-uri, instrucțiuni, sfaturi, evaluări.
Add a comment