Cum să ștergeți permanent o pagină din Facebook: instrucțiuni detaliate

În ciuda încercărilor Facebook de a rezista ștergerii irevocabile a oricărui cont de utilizator, este foarte posibil să faceți acest lucru cu un anumit ajutor. Singura metodă pe care o puteți face singur este să vă dezactivați contul în setări Facebook. Cu toate acestea, înainte de a efectua această operațiune, este important să înțelegeți diferența dintre ștergere și dezactivare.

Cum să ștergeți complet un cont Facebook

  • Cum să ștergeți definitiv o pagină de Facebook
  • Cum să ștergeți temporar un cont în Facebook (dezactivați)
  • Cum să ștergeți definitiv un cont Facebook de pe telefon

Dezactivarea contului dvs. înseamnă că majoritatea informațiilor stocate în profilul dvs. Facebook vor fi șterse temporar, dar puteți restabili aceste date oricând. Informațiile de profil, fotografiile și postările vor rămâne în Facebook, în timp ce sunt invizibile pentru alți utilizatori, inclusiv pentru prieteni.

Ștergerea unui cont înseamnă dispariția completă a acestor informații. Aceasta este o metodă mult mai sigură și mai eficientă pentru a vă elimina pagina Facebook de pe World Wide Web, dar și cea mai radicală. Dacă vreodată decideți să folosiți Facebook din nou, va trebui să creați un profil de la zero – adăugați din nou postări și fotografii, găsiți prieteni și reglați setările.

Cum să ștergeți definitiv o pagină de Facebook

Înainte de a vă șterge definitiv contul de Facebook, trebuie să:

  1. Salvați toate informațiile. Pentru a face acest lucru, trebuie să introduceți Facebook din contul dvs., accesați meniul „Informațiile dvs. despre Facebook” folosind linkul și faceți clic pe „Vizualizare” în secțiunea „Descărcați informații”. În pagina următoare, faceți clic pe „Creați fișier”. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a vă restabili datele, dacă este necesar, după ce vă ștergeți contul la Facebook.
    Informațiile dvs. despre Facebook 2
    Salvarea datelor contului Facebook
  2. Înțelegeți că, chiar și după ștergerea permanentă a contului dvs. Facebook, urmele prezenței dvs. pe această rețea socială nu vor dispărea nicăieri. De exemplu, mesajele dvs. private nu vor dispărea, deoarece acestea sunt stocate nu numai în Facebook, ci și în profilul destinatarului.
  3. În cele din urmă, o ștergere completă a profilului Facebook poate dura până la 90 de zile de la crearea cererii. Toate datele dvs. vor deveni inaccesibile imediat după trimiterea cererii, dar vor rămâne în continuare pe servere Facebook pentru o anumită perioadă de curățare.

Dacă sunteți sigur că doriți să vă ștergeți contul de Facebook, accesați pagina dedicată de la acest link.

Înainte de a șterge Facebook definitiv, vi se va solicita:

  • dezactivați contul în Facebook Messenger
  • salvați toate informațiile pe computer (fotografii, publicații și alt conținut)
  • reatribuiți administratorii în paginile (publice) în care sunteți administrator
  • configurați drepturile pentru toate aplicațiile dvs. Facebook.

Acești pași sunt opționali, dacă în cele din urmă decideți să ștergeți pagina Facebook definitiv, faceți clic pe „Ștergeți contul”. Ștergeți contul Facebook

Cum să ștergeți temporar un cont în Facebook (dezactivați)

Dacă ștergeți contul complet prea drastic, opțiunea de dezactivare va fi cea mai potrivită. Acesta este un proces mult mai ușor și mai puțin riscant. Accesați setările, apoi la secțiunea „Informațiile dvs. despre Facebook” de acest link și lângă elementul „Dezactivare și eliminare” faceți clic pe „Vizualizare”.

Unde sunt setările pentru desktop Facebook
Dezactivarea contului dvs. Facebook

Aici selectați „Dezactivarea contului” și apoi „Continuați cu dezactivarea contului”. Vi se va solicita să introduceți parola pentru contul Facebook pe care doriți să îl dezactivați.

Dezactivarea contului Facebook

La pasul următor, va trebui să completați un scurt chestionar care să indice motivul ștergerii temporare a paginii Facebook, iar dacă ați fost administrator de public, vi se va solicita să reatribuiți administratori la acestea pentru ca paginile să rămână active. Aici puteți șterge toate aplicațiile create anterior, puteți refuza notificările ulterioare prin e-mail și puteți utiliza Facebook Messenger.

După aceea, puteți face clic pe butonul „Dezactivare”. Pasul final de dezactivare Facebook

În viitor, un cont dezactivat poate fi restabilit în orice moment, la cererea dvs.

Cum să ștergeți definitiv un cont Facebook de pe telefon

Dacă nu aveți acces la un computer pentru a șterge Facebook, vă puteți folosi telefonul. Cel mai simplu mod de a intra prin browserul dispozitivului dvs. iPhone sau Android – și repetați pașii descriși mai sus. Cu toate acestea, puteți utiliza și aplicația mobilă Facebook. Pentru a elimina Facebook de pe telefon, urmați instrucțiunile noastre:

  1. În aplicație Facebook, atingeți meniul de mai jos, apoi în partea de jos a meniului, extindeți secțiunea „Setări și confidențialitate” și selectați „Setări”. 1. meniu facebook
  2. În setări, derulați până la mijloc până la secțiunea „Informațiile dvs. despre Facebook“. Aici mergem la secțiunea „Gestionarea contului”. 2. Vizualizați informațiile mele de pe facebook
  3. Apăsăm pe „Dezactivare și ștergere” și pe ecranul următor selectăm metoda dorită de ștergere, sau „Dezactivarea contului” este o ștergere temporară a unei pagini de pe Facebook sau „Ștergerea contului” este, în consecință, ștergerea permanentă a unui cont Facebook. Apoi selectăm „Continuați cu … cont”.

Rate article
Site despre smartphone-uri, instrucțiuni, sfaturi, evaluări.
Add a comment