Cum să ștergeți un ID de cont Apple

S-ar putea să vină un moment în care decideți să vă ștergeți contul Apple. Acest lucru se poate face acum pe site-ul de date și confidențialitate Apple. Mai jos vom explica cum se face acest lucru.

șterge-contul-tău-măr

Cum să ștergeți ID-ul dvs. Apple

Abilitatea de a șterge conturi Apple nu a apărut decât în ​​2018, când a fost lansat site-ul de date și confidențialitate. Inițial, pagina a fost creată pentru a solicita datele dvs. personale pe care le stochează Apple. Aici puteți șterge și ID-ul dvs. Apple.

1) Conectați-vă la ID-ul contului dvs. Apple. Poate fi necesar să introduceți un cod de autentificare cu doi factori de pe telefonul smartphone.

2) Pe cardul Ștergere cont, faceți clic pe Start.

1

Pe pagina care se deschide, va exista o listă lungă de motive pentru care nu ar trebui să ștergeți ID-ul dvs. Apple. Printre acestea, pierderea accesului la achizițiile de iTunes, iBooks și App Store, precum și imposibilitatea de a vă vizualiza fotografiile, videoclipurile și documentele în iCloud.

Apple vă recomandă, de asemenea, să creați o copie de rezervă sau o copie locală a datelor dvs. înainte de a vă șterge contul. O copie a datelor poate fi obținută pe același site web. De asemenea, este recomandat să vă deconectați de pe cont pe dispozitive și browsere și să vă vizualizați abonamentele active.

În cele din urmă Apple explică: „Ștergerea contului nu poate fi anulată. Dacă nu intenționați să vă folosiți contul în prezent, dar intenționați să reveniți la acesta în viitor, este recomandat să nu îl ștergeți, ci să îl dezactivați temporar. '

2

3) Înainte de a trimite o solicitare de ștergere a contului, trebuie să selectați motivul ștergerii. În cazul în care motivul dvs. nu este listat, compania vă va solicita să o menționați.

4) Faceți clic pe Continuare.

5) Veți avea încă o șansă să nu vă ștergeți contul. Când vă confirmați din nou decizia, contul dvs. va fi șters.

Dacă aveți un motiv bun pentru a vă șterge ID-ul Apple, atunci înainte de aceasta, asigurați-vă că salvați o copie a datelor dvs., deoarece după ștergere va fi imposibil să le restaurați.

Rate article
Site despre smartphone-uri, instrucțiuni, sfaturi, evaluări.
Add a comment