Facebook a introdus identificarea utilizatorului prin selfie

Facebook a adăugat o nouă metodă de autentificare a utilizatorului. Încă nu este clar în ce situații, dar rețeaua socială vă poate cere să încărcați un selfie pentru a confirma că acesta este contul dvs. Reprezentanții companiei au menționat că acest lucru a fost făcut exclusiv pentru a proteja datele utilizatorilor de terți.

facebook-header-1

De exemplu, mai multe persoane au scris în Twitter că Facebook le-au cerut să facă o „fotografie a lor cu o față clară”. După aceea, apare un mesaj care, după verificarea fotografiei, va fi șters de pe servere Facebook.

un prieten mi-a trimis acest lucru: Facebook blochează acum utilizatorii din funcțiile contului, apoi cere ca acei utilizatori să-și „verifice” contul pentru a reveni scanând o imagine a feței lor. O IMAGINE A CHIPULUI LOR. pic.twitter.com/T4TIsJFxX8

– poate Amy Goodman să nu mai invite pe Assange pe thx (@flexlibris) 28 noiembrie 2017

Într-un comentariu pe care compania l-a adresat companiei Wired, un oficial Facebook a menționat că acest lucru a fost făcut pentru a „ajuta la verificarea activității suspecte în orice etapă a interacțiunii cu site-ul, inclusiv crearea de conturi noi, adăugarea de utilizatori ca prieteni, crearea comenzilor de publicitate și editarea postărilor publicitare existente. ' Rețineți că compania a refuzat să clarifice exact acțiunile care ar putea fi considerate „activitate suspectă”.

Rate article
Site despre smartphone-uri, instrucțiuni, sfaturi, evaluări.
Add a comment